icon-twitter.pngicon-linkedin.pngicon-facebook.pngicon-google.png

In ons bedrijf werken we vanuit de oplossingsgerichte visie. Door het benadrukken van de positieve kwaliteiten van het kind groeit het zelfvertrouwen. We denken in kansen en mogelijkheden. Door samenwerking met een groot aantal specialisten op diverse gebieden, kunnen wij de juiste begeleiding, toegespitst op de behoefte van uw kind, aanbieden. 

Opleidingen: 

- Docent basisonderwijs.

- Master SEN gedragsspecialist - individuele begeleiding van kinderen met autisme w.o. PDD NOS, Asperger, maar ook ADHD en ADD.

- Remedial Teacher - individuele begeleiding van kinderen met taal-, spellings-, rekenproblemen, dyslexie en dyscalculie.

-Beeldbegeleider - video interactie begeleiding op school, in de zorg of in het bedrijfsleven.

- Lid van de beroepsvereniging van gedragsspecialisten en Beeldbegeleiders (LBBO)

Werkervaring:

- Leerkracht basisonderwijs.

- Intern begeleider voor docenten.

- Intern begeleider voor kinderen in het basisonderwijs.

- Drie jaar docent aan de PABO hogeschool Avans.

- Training kernreflectie ontwikkeld en docent van deze training.

- Ontwikkelaar opleiding spelbegeleiding.

Coaching En Zo is ontstaan uit idealisme

Binnen het reguliere onderwijs was ik gebonden aan een aantal regels. Ik vond dat het anders kon. Vanuit het basisonderwijs heb ik de overstap gemaakt naar de PABO (Pedagogische Academie BasisOnedrwijs). Hier ben ik 3 jaar werkzaam geweest. Het opleiden en coachen van studenten was een enorme uitdaging. Ook hier liep ik tegen de structuur van het onderwijs. In 2009 ben ik voor mezelf begonnen. Ik wilde een 'onderwijspraktijk' waarin ik kinderen van het basisonderwijs, pubers en jong volwassenen in hun kracht kon zetten. In een kleine setting worden kinderen begeleid op hun niveau en op een manier die bij de kinderen aansluit.