icon-twitter.pngicon-linkedin.pngicon-facebook.pngicon-google.png

 

Johan en Jaqueline (vader en moeder van Noa)

Onze jongste dochter Noa (12) werd op haar zesde gediagnosticeerd met het syndroom van Asperger. Best even schrikken , maar hoe pak je dit aan? We werden doorverwezen naar Nathalie van Coaching En Zo. Er werd besloten om Nathalie vanuit het rugzakje van Noa in te zetten in de schoolsituatie. Tweemaal per week werkte Nathalie met onze Noa: individueel en in een groepje zodat Noa leerde om samen te werken, emoties te benoemen en haar intelligentie te benutten. Deze zomer nam Noa afscheid van de basisschool maar niet van Nathalie! Het bleek mogelijk om Nathalie als begeleidster van Noa mee te nemen naar het voorgezet onderwijs! Voor Noa is het erg fijn om een vaste begeleidster te hebben die zij vertrouwd na al die jaren van contact. Nathalie volgt Noa van een klein hummeltje uit groep 3 naar een echte puber. Dank je wel Nathalie voor al jouw input!

Beau

Ik vond het erg fijn als ik iets niet snapte dat je het bleef uitleggen op verschillende manieren tot we een manier hadden gevonden dat ik het wel snapte. Ik vond het fijn dat je alle aandacht aan mij gaf.

 

 

Djoeke (moeder van Iki)

Mijn dochter (12 jaar) heeft dyslexie, een sociaal- en situationele fobie, seperatieangst en PDD NOS. Zij krijgt 1x per week RT op school en 1x per week een individueel gesprek bij Coaching En Zo en indien nodig ook individuele gesprekken op school, soms ook met vriendinnen. In de individuele gesprekken worden al naar gelang de behoefte van Iki ingevuld. Iki vertrouwd Nathalie volledig waardoor ze altijd ontspannen thuis komt. Ze heeft Iki zo krachtig gemaakt dat zij ging vertrouwen op haar eigen kunnen. In groep 7 had Iki nog een ENTREE-Toets store van slechts 36%, maar in groep acht gaf de CITO uitslag aan dat haar niveau ligt op VMBO-T/HAVO! Nathalie is al twee jaar lang onze steun en toeverlaat. Ook ik, als moeder, kan bij haar terecht met vragen of gewoon om mijn hart te luchten. We zijn haar enorm dankbaar.

 

 

Willem

Door Nathalie en Jonneke ben ik over naar de derde!

 

 

Marlies (moeder van Willem)

Huiswerkbegeleiding is relaxed voor mijn zoon. Thuis is het ook weer prettig.